PECHHULP

Europese pechhulp onderweg

Met pech langs de weg, daar moet u toch niet aan denken.

Als CarProf-klant hoeft u zich in dat geval gelukkig geen zorgen te maken. Met de CarProf Pechhulp bent u namelijk, wanneer uw auto niet meer rijdt, overal in Europa snel geholpen.


Hoe is dat mogelijk?

Naast de samenwerking met AutoAssistentie-team (AA-team), voldoen onze garages aan strenge eisen op het gebied van reparatie en onderhoud. Een auto die in onderhoud is bij CarProf zal daarom ook niet snel met pech komen te staan.


Deze service geldt voor alle personenauto’s met een Nederlands kenteken (onder de 3500 kg) en is geheel onafhankelijk van de leeftijd of het aantal kilometers. Het is heel simpel: is uw auto regulier in onderhoud bij CarProf, dan kunt u gebruikmaken van de CarProf Pechhulp. Binnen Nederland worden andere bestuurders in uw auto ook geholpen, zowel bij particulier- als zakelijk gebruik. Buiten Nederland gelden er andere voorwaarden voor zakelijk gebruik (o.a. verhuur en het delen van auto’s). Bij verkoop vervalt de CarProf pechhulp, behalve als de auto bij een CarProf vestiging in onderhoud blijft


De CarProf Pechhulp heeft bovendien geen stilzwijgende verlenging. U wordt vooraf geïnformeerd wanneer de CarProf Pechhulp afloopt, zodat u tijdig en vrijwillig kunt verlengen.

Direct contact?

+31 (0)13 507 28 99


Op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur