ONDERHOUD

Onze vakbekwame monteurs staan voor u klaar!


Natuurlijk wilt u zo lang mogelijk genieten van uw auto. Goed onderhoud is dus noodzakelijk. Onze monteurs zijn vakbekwaam, op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen en werken met het beste materiaal. Wij zijn een universeel autobedrijf. Dat betekent dat we elk merk auto kunnen onderhouden en repareren. Ook onderhoud en reparatie van lease-auto`s en campers is bij ons mogelijk.

Kleine en grote onderhoudsbeurt

Bij een kleine onderhoudsbeurt controleren we meer dan 20 onderdelen van uw auto op slijtage. Indien nodig worden onderdelen vervangen. Ook verversen we de olie en het oliefilter en indien aanwezig, het pollenfilter. De vloeistoffen worden netjes op peil gezet. Alles natuurlijk in overleg met u. Bij een grote onderhoudsbeurt wordt uw complete auto gecontroleerd op slijtagepunten. Sowieso worden alle filters, zoals luchtfilter, brandstoffilter, pollenfilter, oliefilter en bougies vervangen en de vloeistoffen worden op peil gezet. Als onderdelen aan vervanging toe zijn, wordt u hiervan uiteraard eerst op hoogte gesteld. Wij mogen voor de meeste leasemaatschappijen ook onderhoud uitvoeren.


Zomer- en wintercheck

Veilig en onbezorgd de weg op, ongeacht het weer. Met onze zomer- en wintercheck blijft uw auto in topconditie. Het is van essentieel belang dat u voor de winter uw auto klaarmaakt, zodat deze bestand is tegen sneeuwbuien en vriestemperaturen. Denk hierbij aan winterbanden, een nieuwe accu, of vriesbestendige ruitensproeiervloeistof. Maar ook de zomer vraagt om de nodige aandacht. In de zomer doet u veelvuldig beroep op uw ruitensproeiervloeistof. Maar een schone lucht, veroorzaakt door pollenfilters, is ook erg belangrijk. Laat uw voertuig zomer- of winterklaar maken en maak vandaag nog een afspraak. 


Vervangend vervoer

Uw auto in onderhoud en u heeft vervangend vervoer nodig? Geen probleem. U kunt gebruik maken van een van onze leenauto’s, voor 15 euro per dag en 350 euro eigen risico. Voor de sportievelingen hebben we gratis leenfietsen beschikbaar, waarvan ook 2 elektrische fietsen.


Direct contact?

+31 (0)13 507 28 99


Op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur